Espens hageblog

Espens hageblog

Om hagen vår

Høsten 2007 flyttet vi inn i eget hus på Ringvoll i Hobøl. 2008 blir det første året i egen hage og jeg vil prøve å loggføre alt vi gjør i hagen og erfaringene vi gjør. Tomten er på 754 kvadratmeter og byr på store muligheter for å opparbeide hagen slik vi ønsker.

Nytt år - nye muligheter

Hagedagbok 2012Posted by Espen 16 Jan, 2012 10:34:58

Så har det begynt å gå mot lysere tider igjen og jeg har begynt å tenke på hagen i 2012smiley

Så langt har jeg mottatt fire forsendelser fra Impecta, en blanding av staudefrø, sommerblomster og litt grønnsaker. Lørdag klarte jeg også å få tak i et par sekker med såjord, så nå er alt klart til å sette i gang. Foreløpig er det staudefrøene som skal såes, jeg sår dem i nette minidrivhus, innkjøpt i diverse dagligvareforretninger (med druer i). Disse setter jeg ute ved drivhusveggen og håper det bestesmiley

Om en-to uker begynner jeg med de første sommerblomstene. Erfaringen fra i fjor tilsier at noen sorter kan ha bra av så tidlig såing, slik at de rekker å bli litt kraftige før de skal plantes ut. Hovedmengden (i antall sorter) blir nok sådd etter årsoppgjøret på jobben, det vil si fra slutten av februar, mens de mes potente sortene såes ved påsketider (f. eks. ipomoea).

Men vi er da i hvert fall i gang igjen smiley

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Morten Kr Bragdø 06 Feb, 2012 22:28:31

Hei

Vi er et uavhengig hagesenter og planteskole som har startet en nettbutikk på vår hjemmeside. Vi håper at du finner siden interessant nok til å dele den med dine lesere. Den er meget informativ og inneholder mange videoer om stell og bruk i hagen. Om du har tid, så klikk deg inn på denne linken og se selv... www.randesund-planteskole.no

Vi trenger litt hjelp til å spre ryktet blant alle aktørene i kjederelaterte hagesentre:)

På forhånd takk:)

Hilsen Plantefolket i Randesund

Morten Kr Bragdø

Posted by Lineca 16 Jan, 2012 14:50:13

Det er ikke småtterier dere har gjort med hagen siden dere flyttet inn ser jeg. Impressive! Gleder meg til å komme i gang jeg også. 1 forsendelse fra Impecta holder aldri nei hihih:)