Espens hageblog

Espens hageblog

Om hagen vår

Høsten 2007 flyttet vi inn i eget hus på Ringvoll i Hobøl. 2008 blir det første året i egen hage og jeg vil prøve å loggføre alt vi gjør i hagen og erfaringene vi gjør. Tomten er på 754 kvadratmeter og byr på store muligheter for å opparbeide hagen slik vi ønsker.

Tønna er ferdig!

Hagedagbok 2009Posted by Espen 09 Jun, 2009 22:33:40

I går gikk kvelden med til å blande jord, kukompost og perlite til tønna - 300+ liter i alt, og fylle det oppi med litt vanning innimellom. Erfaringen tilsier at det kan være en fordel at jorda får komprimere seg litt, slik at jeg forhåpentligvis unngår at plantene forsvinner inn i tønna når jorda synker.

I dag hadde turen kommet til planting. Jeg tok sikte på å bli omtrent halvferdig, men klarte ikke å stoppe før 220 småplanter var på plasssmiley 210 planter på sidene og 10 rundt kanten. Jeg har plassert et vanningsrør midt i tønna, men har nok litt for mye hull i det, så den øverste halvparten må nok vannes oppå jorden med stor tålmodighet. Bare så det er sagt - tønna er foreløpig ikke noe stort syn, men jeg regner med at det vil endre seg i løpet av noen små ukersmiley

  • Comments(2)//hageblog.jahren.info/#post58