Espens hageblog

Espens hageblog

Om hagen vår

Høsten 2007 flyttet vi inn i eget hus på Ringvoll i Hobøl. 2008 blir det første året i egen hage og jeg vil prøve å loggføre alt vi gjør i hagen og erfaringene vi gjør. Tomten er på 754 kvadratmeter og byr på store muligheter for å opparbeide hagen slik vi ønsker.

Hagesesongen 2009 er åpnet

Hagedagbok 2009Posted by Espen 17 Feb, 2009 19:41:55

Hagen er dekt av et halvmetertykt (++) lag med kald, hvit guffe. Barna i nabolaget ser ut til å sette stor pris på det, men det hindrer stort sett alle utendørsaktiviteter jeg har lyst til å drive med.

Men jeg har sneket meg til å okkupere kjellerstuen som planterom også i år, og søndag ble de første satsene sådd, 2-3 uker tidligere enn normaltsmiley Foreløpig har jeg fylt opp ett undervanningsbrett med frøpotter, og flere skal følge fortløpende. Jeg har satt opp den ene av plantepyramidene, med tre opplyste undervanningsbrett i høyden, når det er fullt har jeg ytterligere en pyramide med to brett i høyden, så det blir plass til noen hundre (for ikke å si tusen) frøplanter. Når de får vokst seg til så det er tid for prikling, satser jeg på at været er slik at det er overkommelig å varme opp drivhuset og sette dem ut der etter hvert.smiley Såliste vil bli lagt ut.

Fortsettelse følger

  • Comments(0)//hageblog.jahren.info/#post50